Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA (1280 x 800), 3400 lumeni, 16.000:1

  Producător: Epson
  SKU: V11H671040
  Disponibilitate: În stoc
  5.936,62 lei (cu TVA)
  i h

  EB-535W furnizeaza imagini de calitate superioara si ofera standard o serie de caracteristici suplimentare astfel încât raportul calitate-pret sa fie mai bun pentru utilizatori. Fiind ideal pentru sali de curs sau sali de conferinte mici, acest proiector poate fi montat pe perete sau pe tavan sau poate fi amplasat pe o masa din apropierea peretelui pentru a elibera mai mult spatiu de lucru.

  Imagine de înalta calitate
  În combinatie cu tehnologia noastra 3LCD EB-535W furnizeaza imagini stralucitoare de calitate superioara cu o precizie mai mare a culorilor. Imaginea poate fi vizualizata uniform chiar si în încaperile luminoase, datorita luminozitatii pe alb si pe culoare de acelasi nivel. Detaliile imaginilor sunt clare datorita raportului de contrast superior, iar noul nostru obiectiv pentru distante scurte permite furnizarea unor imagini mai bine definite si a unei focalizari îmbunatatite.

  Raport mai bun calitate-pret
  Lampa din EB-535W are acum o durata de viata de pâna la 10.000 ore în modul eco. Proiectorul economiseste energie chiar si în timpul prezentarilor prin reglarea automata a luminozitatii, în functie de continut. Functia de oprire A/V întrerupe prezentarea si reduce intensitatea luminoasa a lampii cu 70 % pentru a conserva energia în timp ce proiectorul nu este utilizat. Difuzorul integrat de 16 W al proiectorului permite continutului audio sa fie redat direct prin intermediul proiectorului, fara ss fie nevoie de difuzoare externe. Intrarea pentru microfon transforma proiectorul în sistem PA, ceea ce înseamna ca cei care realizeaza prezentarile pot fi auziti cu usurinta în mediul salilor de curs.

  Usor de instalat si de utilizat
  EB-535W beneficiaza de corectia trapezului atât pe orizontala, cât si pe verticala, pentru a obtine o imagine formata perfect si pentru a evita distorsionarile. Atunci când configurati mai multe proiectoare, setarile OSD pot fi copiate de pe un proiector pe numeroase alte proiectoare, astfel ca nu este necesar sa configurati proiectoarele în mod individual. Software-ul de proiectie pentru PC-uri multiple permite afisarea simultana a continutului de pe patru dispozitive, inclusiv de pe PC-uri, tablete si telefoane smartphone.

  CARACTERISTICI ESENTIALE
  - Calitate exceptionala a imaginii
  - Tehnologia Epson 3LCD afiseaza imagini mai luminoase si culori mai precise
  - Luminozitate pe alb si pe culoare de acelasi nivel
  - Imaginea proiectata poate fi vizionata cu claritate chiar si în încaperi luminoase
  - Detalii mai clare
  - Raport de contrast sporit, de 16000:1
  - Durata mai lunga de viata a lampii reduce costurile totale de exploatare
  - 10.000 ore în modul eco / 5.000 ore în modul normal
  - Optiuni flexibile de instalare
  - Corectie trapez pe orizontala si pe verticala pentru pozitionare descentrata si neuniforma