Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Videoproiector Epson EB-U05, 3LCD, Full HD (1920 x 1200), 3400 lumeni, 15.000:1

  Producător: Epson
  SKU: V11H841040
  Disponibilitate: În stoc
  Preț vechi: 2.964,17 lei (cu TVA)
  2.546,48 lei (cu TVA)
  i h

  Vizionaţi filme pe un afişaj de 300 de inch prin intermediul acestui proiector Full HD


  Cu acest model conceput pentru instalare uşoară, puteţi începe rapid să proiectaţi fără probleme. Datorită tehnologiei 3LCD şi luminozităţii de 3.400 de lumeni, filmele vor fi proiectate la calitate maximă, cu imagini luminoase şi clare. Aşa că relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de filme în fiecare zi pentru următorii 15 ani¹, datorită duratei lungi de viaţă a lămpii.

  Bigger is better
  Lăsaţi-vă captivaţi de filmele şi jocurile preferate cu acest proiector Full HD, care este capabil să creeze un afişaj impresionant de 300 de inci. Tehnologia 3LCD dă viaţă proiecţiei şi oferă un afişaj de trei ori mai luminos decât produsele concurente². Raportul de contrast de 15.000:1 produce, de asemenea, umbre definite în mod clar şi nuanţe intense de negru.

  Imagini luminoase, de calitate superioară
  Acest proiector Full HD puternic, dar accesibil, produce imagini excepţional de luminoase şi pline de culoare, cu detalii clare, chiar şi în încăperi luminoase. Totul datorită tehnologiei Epson 3LCD, care produce o luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, de 3.400 lumeni.

  Conectivitate superbă
  Accesarea divertismentului este, de asemenea, uşoară, datorită celor două intrări HDMI (inclusiv una MHL), pentru conectarea de playere de DVD-uri, console de jocuri şi multe altele. Prin utilizarea adaptorului ELPAP10 opţional, poate oferi şi conectivitate Wi-Fi care vă permite să partajaţi conţinut de pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul aplicaţiei iProjection.

  Aplicaţia iProjection
  Proiectaţi o gamă largă de materiale, precum fotografii, materiale video şi documente, direct de pe dispozitivul dvs. inteligent, cu ajutorul aplicaţiei iProjection (necesita adaptor wireless ELPAP10)

  Configurare simplă
  Credem că un proiector nu ar trebui să fie mai complicat de utilizat decât un televizor. De aceea acest proiector se configurează rapid şi fără probleme, datorită caracteristicilor precum corecţia trapezului, pentru a contribui la poziţionarea rapidă a imaginii.


  CARACTERISTICI ESENTIALE:
  - Bucuraţi-vă de experienţa marelui ecran: Vizionaţi filme, jocuri şi evenimente sportive preferate, acasă, prin intermediul imaginilor foarte mari
  - Uşor de configurat: Corecţie a trapezului, Wi-Fi opţional şi aplicaţia iProjection
  - Soluţie rezistentă: Vizionaţi un film pe zi pentru următorii 15 ani
  - Echipament accesibil, cu tehnologie superioară: Bucuraţi-vă de acest proiector Full HD
  - Afişaj impresionant, luminos: Luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, 3.400 de lumeni


  Specificatii Tehnice

  Descarcari: