Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Trimmer hartie Dahle 507, 320 mm, 0.8 mm, colectia Color ID, roz fericit

  SKU: DH005070
  168,98 lei (cu TVA)
  i h

  Cea mai importanta trasatura a colectiei Color ID este elementul negru potrivit perfect cu cele colorate, ceea ce creeaza un contrast interesant si placut in acelasi timp. Trimmerele DAHLE 507 au suprafata pentru masurare neagra si un cap de taiere tot negru. Rama din plastic este colorata intr-una din cele 5 culori. Trimmerele DAHLE 507 cu lama circulara sunt perfecte pentru a taia coli A4, pana la 8 coli in acelasi timp.

  Trimmerele tip rulare reprezinta noua generatie de cutite de taiat hartia. Conceput pentru siguranta si precizie, lamele de taiere sunt inchise intr-o carcasa de plastic, care practic elimina posibilitatea producerii de vatamari corporale. Actiunea rotativa a acestor trimmere permite lamei sa taie in ambele sensuri.

  Trimmer pe suport metalic, rigla transparenta gradata pe ambele laturi in inch si cm. Prevazuta cu dispozitiv de blocare automata a colilor pe linia de taiere si cutit in carcasa de plastic.

  • Lungime maxima de taiere 320 mm
  • Capacitate taiere: 8 coli
  • Greutate 1 kg
  • Dimensiuni 440 x 211 mm
  • Formate acceptate A6-A4

   

  O privire mai atentă
  Trimmer-ul 507 este proiectat pentru precizie și siguranță. Este compact și ușor, dar a nu se confunda dimensiunea cu capacitatea lui de taiere.
  Auto-ascutit Acest dispozitiv de taiat dispune de un sistem de tăiere auto-ascuțit. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea lamelor moi sau uzate, acest sistem se ascute pe măsură ce tăiați, pentru a menține o margine perfect finisată.
  Sistem automat de prindere Sistemul de prindere automat și integrat al dispozitivului de taiat oferă presiune uniformă și împiedică schimbarea directiei de taiere.
  Baza metalică robustă Pentru durabilitate, acest trimmer mecanic german are o bază metalică robustă. Este o bază solidă care nu se va distruge niciodată.
  Ghiduri de aliniere Pentru măsurare, baza conține ghiduri ecranizate cu atenție pentru a ajuta la alinierea tăieturilor. Ghidurile indică măsurători de inci și metrice, pentru toate nevoile tale de taiere. Dahle 507 poate tăia până la 7 coli de hârtie simultan și oferă o lungime de tăiere de 12,5". Combină toată precizia de care aveți nevoie, cu comoditatea portabilității.
  Este perfect pentru tăierea hârtiei, a cartelelor și a hârtiei foto și este o alegere populară printre fotografi, pasionați de meșteșuguri și profesioniști de birou.