Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Kit mouse si tastatura Microsoft Desktop 2000, wireless, negru

  Producător: Microsoft
  SKU: PC994045
  280,72 lei (cu TVA)
  i h

  Acuratete incitanta, exceptionala Utilizati un mouse cuBlueTrack Technology cu performantele care le depasesc pe cele ale altor mouse-uri laser sau optice. Raza mare, albastra, combinata cu senzorul de imagine si geometria pixelilor proiectate de Microsoft, genereaza o imagine de contrast ridicat a suprafetei care permite o acuratete exceptionala de pozitionare.

  Criptare pe 128 de biti Advanced Encryption Standard (AES) Aceasta tastatura dispune de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES*), conceputa pentru a ajuta la protejarea informatiilor personale si ale companiei prin criptarea apasarilor pe taste.

  Taste pentru comenzile rapide din bara de activitati Accesati cu usurinta programe utilizand tastele comode ale comenzilor rapide de pe tastatura. Tasta pentru ecranul Start din Windows Apasati pe tasta ecranului Start din Windows pentru a vizualiza aplicatiile si ecranul de pornire.Apasati pe tasta ecranului Start din Windows pentru a vizualiza aplicatiile si ecranul de pornire.

  Suport cu textura moale pentru sprijinirea palmei Suportul cu textura moale pentru sprijinirea palmei va asigura un sprijin confortabil in timp ce tastati.

  Confort si control pentru ambele maini Experimentati confortul complet, cu ghidajele laterale de cauciuc imbunatatite pentru control, cu o forma care se potriveste pentru ambele maini si cu rotita cu inclinare pentru o defilare laterala usoara. BlueTrack Technology Functioneaza pe aproape orice suprafata de acasa, de la birou si din oricare alta parte.