Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Distrugator de documente Dahle CleanTEC Dahle 414 Air, cross-cut

  Producător: Dahle
  Distrugator de birou recomandat pentru uz intensiv, departamental, cu nivel de securitate P4 - taie confetti 3.9x40mm, cu o capacitate de 26 file si o viteza de 4.6m/minut, la deschiderea de 310mm (A3). Distruge si CD/DVD-uri, carti de vizita cu aceleasi cutite prin repozitionare, resturile fiind colectate intr-un cos separat de cel de 140l pentru hartie. Cutitele sunt foarte rezistente, fabricate in Germania cu o garantie de 35 de ani si sunt unse automat (ulei pentru intretnere inclus).
  SKU: 51514
  Preț vechi: 7.735,00 lei (cu TVA)
  6.545,00 lei (cu TVA)
  i h

  Distrugator de birou recomandat pentru uz intensiv, departamental, cu nivel de securitate P4 - taie confetti 3.9x40mm, cu o capacitate de 26 file si o viteza de 4.6m/minut, la deschiderea de 310mm (A3). Distruge si CD/DVD-uri, carti de vizita cu aceleasi cutite prin repozitionare, resturile fiind colectate intr-un cos separat de cel de 140l pentru hartie. Cutitele sunt foarte rezistente, fabricate in Germania cu o garantie de 35 de ani si sunt unse automat (ulei pentru intretnere inclus).

  Distrugatorul este prevazut cu filtru pentru aspirarea prafului de hartie ultrafin, cu atentionare automata privind schimbarea acestuia (tehnologie CleanTec). Pe display-ul electronic se poate urmari functionarea sau statusul aparatului, fiind prevazut cu buton de pornire/oprire automata cu celula foto, buton "inapoi" cu oprire la cos plin sau usa deschisa si functie "inapoi" in cazul supraalimentarii. De asemenea, este prevazut cu indicator luminos cu iluminare progresiva (verde/rosu) la cresterea cantitatii de hartie alimentata (Safe Technology).Un alt avantaj este economia de energie favorizata de intrerupatorul principal si oprirea automata dupa 30 de minute de nefunctionare. In plus, este foarte silentios (52db) datorita corpului din lemn pentru amortizarea vibratiilor si poate fi mutat usor datorita rotilor blocabile mari (50 mm pana la podea).

  Dimensiuni exterioare (l x a x h): 734 x 511 x 890 mm