Caută
Toate categoriile
  Meniu Close

  Termeni și condiții

  Termeni de utilizare

  Bine ati venit pe avantoffice.ro – magazinul dumneavoastra online de birotica, papetarie, echipamente IT si consumabile IT!

  Avantoffice.ro este denumirea comerciala a Avant Consulting SRL, persoana juridica cc sediul social situat in Romania, Bucuresti, str. Fainari, nr. 3, sector 2, inmatriculată la Registrul Comertului sub nr. J40/8102/26.08.2002, avand Cod Unic de Inregistrare 14837118.

  Va rugam sa parcurgeti sectiunea de Termeni si conditii de utilizare, care reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, va rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.

  Avantoffice.ro controleaza si opereaza acest site de la birourile din Bucuresti. Continutul si termenii de utilizare sunt in conformitate cu reglementarilor romanesti din domeniu. Daca alegi sa accesezi site-ul din alta tara, faci acest lucru din propria initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale respective.

  Continut site, dreptul de proprietate, restrictiile de utilizare

  Informatiile continute de catre acest site, precum imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de avantoffice.ro, de societatea baza (Avant Consulting SRL.), sucursale si afiliati. Numele si logo-ul sunt marci comerciale inregistrate ale Avant Consulting SRL.
  Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

  (1) plasarea unei comenzi ferme utilizand site-ul avantoffice.ro
  (2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.

  Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al Avant Consulting sau a detinatorului de copyright in drept.

  A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul in care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site in alte scopuri decat cele specificate mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala si, fara acordul prealabil in scris al Avant Consulting, sunt strict interzise.

  Disclaimer privitor la garantie

  Avantoffice.ro furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. Avantoffice.ro considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre avantoffice.ro, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

  Disclaimer privitor la obligatii

  Avantoffice.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, avantoffice.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

  In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

  Furnizarea de informatii

  Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia Avant Consulting SRL care opereaza site-ul avantoffice.ro.

  In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

  Securitatea datelor personale

  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de avantoffice.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

  Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa avantoffice.ro.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Avant Consulting SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. Avant Consulting SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

  Avant Consulting nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

  Termeni de utilizare revizii

  Avantoffice.ro poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.