Caută
Toate categoriile
  Meniu Close
  Back to all

  Sa cumparam un pix ca un profesionist!

  Sa cumparam un pix ca un profesionist!

  Un pix bun este greu de gasit.

  Stai jos si gandeste-te la ultimul pix bun pe care l-ai folosit. Iti doresti unul fix ca acela... nu ce folosesti in prezent. In acest articol ne propunem sa va invatam sa alegeti un pix exact ca un adevarat profesionist.

  Cum poate cineva sa cumpere pixuri gresit?

  Probabil ca toti avem un sertar plin de pixuri. Ne-am castigat si titulatura de colegi draguti deoarece le impartim cu colegii de birou. Cu toate acestea, nu ne dorim sa folosim aceste pixuri din sertar pentru activitatea noastra zilnica.

  - Activezi in domeniul juridic sau medical? Daca da, probabil ca semnezi destul de multe documente. Un pix cu bila este potrivit pentru dumneavoastra. Bila din varful pixului utilizeaza o cerneala vascoasa. Clientii ne-au declarat ca aluneca foarte usor pe hartie iar culoarea este vibranta.

  Va recomandam Roller cu gel, Pentel, Energel, 0.5 mm, plastic, albastru

   

  Iata deci cum un profesionist cumpara un pix de la AvantOffice. Doar un click si a doua zi este in mainile tale!

  - Sunteti un student si trebuie sa luati muuulte notite? Un roller cu gel este ideal in aceste situatii. Acestea utilizeaza o cerneala mai subtire si iti dau senzatia ca aluneca lin pe pagina. Ai notat gresit? Nici o problema. Cerneala termosensibila poate fi stearsa prin frecare cu capatul celalat al rollerului. Poti sa stergi si sa scrii in mod repetat.

  Recomandarea noastra? Roller cu gel, Pilot, Frixion, 0.7 mm, plastic, albastru

   

   

  - Sau poate sunteti un antreprenor a carui zi poate fi plina de la semnarea actelor pana la notat idei de afaceri. Pentru dvs., un stilou cu gel va fi probabil cel mai convenabil.

  Uitati-va la Roller-ul EnerGel High Class. Un client ne-a declarat: „Imi plac stilourile Energel Highclass! Scriu foarte bine si dureaza pentru totdeauna.” Este probabil un stilou pe care il doriti!

   

  Indiferent din ce categorie faceti parte, atunci cand comandati un pix aveti in vedere calitatea si apoi pretul acestuia.

  Viata este prea scurta sa scriem cu pix-uri de slaba calitate!

  Comentarii
  Lăsați un comentariu Close