Caută
Toate categoriile
  Meniu Close
  Back to all

  Masini de numarat bancnote

  Masini de numarat bancnote

  Masina de numarat bancnote este un dispozitiv ce va poate spune cu exactitate de cate bancnote dispuneti. Primele masini de numarat bancnote au fost introduse pe piata in 1920 de catre Compania Federala de Numarat Bancnote a Bancii din Washington.

  Rolul masinilor nu s-a schimbat pana in ziua de astazi. El este acela de a elimina eroarea umana si de a eficientiza activitatea bancilor si a tuturor activitatilor ce necesita numaratul banilor.

  Cele mai recente modele de masini aparute folosesc tehnologia creata de Tokyo Calculating Machine Works in Shinagawa. Aceasta noua versiune introdusa in 1962, a fost rapid adoptata datorita vitezei si preciziei crescute.

  Beneficiile masinilor de numarat bancnote

  Masinile automate va pot eficientiza activitatea zilnica. Va asigurati astfel ca nu exista erori de numarare. Unele pot detecta si bancnotele contrafacute.

  Ce pot face masinile de numarat bancnote?

  Echipa Avant Office are un echipament potrivit oricarei afaceri. De la masinile simple care va afiseaza cate bancnote au fost introduse pana la masini complexe. Acestea afiseaza monetarul, cate tipuri de bancnote au fost introduse si numarul acestora.

  Cate tipuri de detectii exista?

  O masina de numarat bancnote simpla numara liber bancnotele. O putem seta sa se opreasca la un anumit numar.

  Alte masini de numarat bancnote pot avea o serie de detectii:

  1. Functia DD - Detectie Dimensionala

  Prin aceasta functie marimea primei bancnote va fi memorata si daca este detectata una mai mica sau mai mare aparatul se va opri afisand mesajul de eroare.

  2. Functia Dubla Detectie

  Masina de numarat bancnote va afisa mesajul de eroare, atunci cand doua sau mai multe bancnote trec prin numaratoare in acelasi timp.

  3. FUNCTIA ADD

  Selectand aceasta functie, masina aduna toate rezultatele numararii bancnotelor.

  4. FUNCTIA MG

  Prin setarea acestei functii vor fi detectate bancnotele false cu ajutorul detectiei magnetice. Daca o bancnota falsa este detectata, masina de numarat se va opri.

  5. FUNCTIA UV

  O bancnota falsa care nu devine fluorescenta sub razele ultraviolete poate fi detectata atunci cand functia UV este selectata.

  5. FUNCTIA IR

  Aceasta functie cu infrarosu nu este des intalnita la masinile de numarat bancnote. Falsurile pot fi detectate cu ajutorul senzorilor IR.

  Ce detectie este potrivita identificarii bancnotele false?

  Exista o serie de senzori integrati care verifica orice numar de caracteristici de securitate incorporati in bancnote la trecerea prin masina.

  Masinile simple verifica marcajele UV iar cele mai avansate verifica firul sau cerneala magnetica. Exista dispozitive ce verifica caracteristicile unice, ultraviolete, infrarosu, magnetice si holografice ale fiecarei note.

  Detectiile de care avem nevoie sa identificam bancnotele false sunt UV si MG.

  Daca aveti o afacere care are nevoie de o masina de numarat bancnote, contactati-ne la office@avantoffice.ro si vom fi bucurosi sa va ajutam!

   

   

   

  Comentarii
  Lăsați un comentariu Close