Caută
Toate categoriile
  Meniu Close
  Back to all

  Ghidul suprem de capsare

  Ghidul suprem de capsare
  • Ce tip de capsator am nevoie?
  • Ce tip de capse am nevoie pentru capsatorul meu?
  • Cate foi de hartie poate sa-mi capseze capsatorul?
  • Cate tipuri de capsare exista?
  • Cum indepartez capsele?

   Ce tip de capsator am nevoie?

  Capsatoarele au diferite forme si dimensiuni, astfel incat gasirea capsatorului potrivit pentru dvs. sau biroul dvs. poate fi o sarcina dificila. Mai jos este ghidul AvantOffice cu privire la tipul de capsatoare de care aveti nevoie.

  Mini capsatoare

  Concepute pentru utilizarea usoara, aceste capsatoare se vor incadra cu usurinta intr-o geanta sau in buzunar, astfel incat sa puteti capsa documentele in timp ce va aflati in afara biroului. Puteti capsa intre 10 si 20 de coli de hartie rapid si usor.

  Capsatoarele verticale

  Daca sunteti in cautare de ceva diferit, incercati un capsator vertical. Aceste capsatoare stau de obicei intr-un suport si va permit sa prindeti capsa ca un maner in timp ce tineti hartia in sus.

  Capsatoarele cu brat lung

  Pentru capsarea documentelor mai mari, proiecte, reviste va recomandam sa folositi un capsator cu brat lung. Puteti sa capsati foi de hartie mai departe de margine, pana la 32 mm.

  Capsatoarele industriale

  Capsatoarele industriale sunt concepute special pentru medii de birou cu un grad ridicat de utilizare, in care cantitatile mari de hartie trebuie sa fie capsate. Aceste capsatoare industriale au o constructie metalica dura si dispun de brate extra-lungi pentru a permite utilizatorului sa aplice forta maxima pentru a capsa documente groase sau brosuri. Puteti capsa intre 100 pana la 250 de coli de hartie de 80 g / m2.

  Capsatoare electrice

  Capsatoarele electrice folosesc mecanisme automate de capse care vor capsa materialele fara a fi nevoie sa fie aplicata forta manuala. Sunt ideale pentru birouri cu cerinte mari de capsare, deoarece pot capsa rapid cantitati mari cu efort minim. Versiunile de baza pot capsa pana la 30 de coli de hartie imprimanta, in timp ce altele profesioniste au o capacitate de pana la 100 de coli.

  Capsator tip cleste

  Perfecte pentru sali de corespondenta de birou, folosesc mecanisme de fixare mai sigure si sunt ideale pentru securizarea plicurilor cu protectie.

  Pistoale de capsat

  Pistoalele sunt proiectate pentru lipirea tesaturilor, afiselor si panzelor pe scanduri sau panouri de afisare. Dispunand de un mecanism cu arc pot fi actionate cu o singura mana, astfel incat sa fie usor de utilizat.

  Ce tip de capse am nevoie pentru capsatorul meu?

  Marimile de capse sunt de obicei afisate pe capsator 24/626/6 sau 10/5.

  Este important sa folositi capse potrivite, deoarece puteti provoca daune pe termen lung capsatorului.

  Cate foi de hartie poate sa-mi capseze capsatorul?

  Numarul de foi de hartie pe care il puteti capsa depinde de tipul de capsator.

  Capsatoarele standard pot capsa intre 20 si 50 de coli de hartie de 80 g/mp simultan. Mini-capsatoarele au o capacitate de capsare de aproximativ 10 pana la 30 de coli de hartie de 80 g/mp.

  Capsatoarele industriale sau cel tip cleste de la Avantoffice vor putea sa capseze intre 100 si 250 de coli de hartie si vor putea, de asemenea, sa capseze cartonul.

  Cate tipuri de capsare exista?

  Atunci cand capsezi capetele capsei pot fi intoarse diferit. Astfel avem mai multe tipuri de capsare: inchisa, de tip cui, deschisa. Capsarea plata este ideala deoarece este redus volumul teancului capsat.

  Cum indepartez capse?

  Puteti elimina capsele din hartie folosind Decapsatorul.

   

  Va invitam sa accesati link-ul de mai jos pentru a efectua o comanda la AvantOffice

  Capsatoare si capse

  Comentarii
  Lăsați un comentariu Close