Caută
Toate categoriile
  Meniu Close
  Back to all

  Crosscut sau MicroCut?

  Crosscut sau MicroCut?

  Crosscut sau MicroCut: Care sunt principalele diferente?

  Mecanismul de taiere

  MicroCut este ideal pentru cei ce doresc sa distruga in totalitate informatiile din documentele taiate.

  Crosscut este diferit prin faptul ca taie foi de hartie in fasii, apoi le micsoreaza pentru a fi cat mai scurte. Desi nu exceleaza la distrugerea informatiilor vitale este mult mai eficient datorita vitezei cu care taie.

  Securitatea

  Unul dintre motivele pentru care oamenii nu incep sa taie documentele cu un tocator de hartie este acela de a evita „scurgerea” informatiilor continute.

  Cu cat sunt mai mici hartiutele rezultate, cu atat va fi mai dificil pentru oricine sa reasambleze hartiile si sa le citeasca.

  Distrugatorul de documente MicroCut va ofera mai multa securitate in comparatie cu distrugatorul Crosscut. Asadar, daca aveti un set de documente confidentiale de care doriti sa scapati, cel mai bun distrugator de utilizat este cel MicroCut.

  Mentenanta

  Cu cat este mai fin mecanismul de taiere, cu atat este mai mare nevoia de ingrijire si intretinere a componentei distrugatorului.

  Una dintre cele mai importante proceduri de intretinere este ungerea. In timp ce unele distrugatoare trebuie sa fie lubrifiate de fiecare data cand cosul este golit, altele trebuie sa fie lubrifiate de fiecare data inainte de utilizare pentru a ramane in forma!

  Evitati sa utilizati uleiuri petroliere, deoarece riscati un incendiu accidental cand folositi distrugatorul. Exista uleiuri speciale pentru distrugatoare si le puteti comanda aici.

  Abilitatea de a distruge materiale suplimentare

  Cea mai importanta caracteristica suplimentara cautata este abilitatea de a distruge si alte articole: carti de credit, DVD-uri si CD-uri.

  Datorita mecanismului lor de taiere complicat, distrugatoarele de hartie MicroCut nu sunt capabile sa se ocupe de astfel de articole si, in cea mai mare parte, sunt destinate doar tocarii hartiei.

  Ne place sa credem ca de acum incolo cunoasteti principalele diferente intre distrugatorul Crosscut si MicroCut si puteti comanda exact distrugatorul potrivit afacerii tale.

  Te invitam sa descoperi gama de distrugatoare documente AvantOffice chiar aici

  Distrugatoare Documente

   

  Comentarii
  Lăsați un comentariu Close