Caută
Toate categoriile
  Meniu Close
  Back to all

  6 Pasi pentru o curatenie rapida

  6 Pasi pentru o curatenie rapida

  Esti mereu pe fuga? Esti o persoana dinamica si foarte ocupata insa de task-ul curateniei acasa nu scapa nimeni!

  Nu dispera! Planuieste-ti atacul mortal asupra germenilor si bacteriilor ce ti-au invadat teritoriul. Utilizeaza atacuri speciale pentru a nimici acesti mici mutanti.

  Vei avea nevoie de un playlist cu melodii preferate si un arsenal intreg de produse de curatenie eficiente si rapide. Cat alegi tu melodiile noi ne ocupam de recomandarea produselor.

  Pasul 1: Aspira tot praful din casa si hai sa ne ocupam de pardoseli. Transforma-ti casa intr-un centru Spa doar utilizand SANO Floor Fresh Home. Acum ai pardoseli stralucitoare si parfumare intensa de lunga durata! Ai cantat la mop nu-i asa, in timp ce curatai?

  Pasul 2: Hai sa spalam vasele din bucatarie cu Sano Spark. Sa transformam acesta misiune in ceva frumos si relaxant. In loc de o sedinta de yoga poti sa-ti speli vasele linistit. Stiati ca acesta indeletnicire induce relaxarea si reduce stresul?

  Pasul 3: Stim ca nu-ti place deloc dar aragazul … si el trebuie ingrijit si pregatit pentru cea mai solicitanta perioada a anului: Craciunul. Cu Sano Forte Plus chiar nu trebuie sa-ti faci griji: stropesti, lasi sa actioneze si gata cu grasimile arse. Fii sigur ca acum aragazul tau e fericit!

  Pasul 4: Ferestre ce stralucesc numai cu Sano Clear. Cu aceasta arma secreta poti curata orice suprafata: oglinzi, ferestre, parbrize.

  Pasul 5: Pune hainele in masina de spalat cu Sano Maxima. Vei obtine hainute moi, catifelate pline de parfum intens si bogat.

  Pasul 6: Sa stergem praful si sa indepartam aceasta amenintare vicleana cu Sano Furniture Cleaning. Indepartezi Praful rapid, lustruiesti si protejezi mobila de pete!

  In doar 6 pasi simpli ai devenit un curajos vanator, un mic Jedi in curatenie. Este primul pas spre o casa organizata si pregatita de sarbatori. Unde mai pui ca ai mai mult timp pentru planurile tale.

  Spor la curatenie!

  Comentarii
  Lăsați un comentariu Close